пʼятницю, 19 грудня 2014 р.

Святий Миколай на землю сходить








Православні  християни відзначають 19 грудня свято на честь святителя Миколи – одного із самих шанованих у всьому православному світі святих. Християни вірять, що він здійснює безліч чудес людям. Це свято турботи і любові до ближнього.  День святого Миколая – це перше новорічне свято, яке дарує  дітям подарунки і відчуття передноворічної атмосфери, це найбажаніший день у році для дітлахів.
  З нетерпінням чекали свята Миколая і вихованці дитячого садка «Барвінок» в смт Рокині, котре для них підготували вихователі  та батьки.
 Учасники гуртка ляльки і книги «Ромашка» Рокинівської  селищної  бібліотеки показали для дітей лялькову виставу «Святий Миколай на землю сходить». У ролі Миколая та ангелів були учні 6-8  класу Рокинівського  навчально-виховного комплексу  Олександра Клімук, Аня Руденко, Орест Степанюк.                                Всіх присутніх  із святом привітав  настоятель Петро-Павлівського храму селища Рокині отець Ярослав і роздав подарунки.
    Святий Миколай давно став символом добра і правди у немилосердному  світі. У цей день всі хочуть бути щасливими, і ті хто робить подарунки, і ті хто їх приймають, а найвище щастя – це робити добро.