вівторок, 31 березня 2015 р.

До книги, до світла, до знань



Виховання любові до книги розпочинається з тієї миті, коли дитина вперше перегорне сторінки добре ілюстрованої книги. Читаючи дитині книжку, показуючи малюнки, ми знайомимо її з навколишнім світом.
   «До книги , до світла, до знань» під такою назвою проходив Всеукраїнський тиждень дитячого читання в Рокинівський селищній бібліотеці. Основною метою якого було навчити дитину любити книжку, вміти користуватися бібліотекою та її фондами. В рамках тижня  для учнів 1-9 класів Рокинівського навчально-виховного комплексу були проведені навчальні та пізнавальні заходи.
Завідувач бібліотеки  Ніна Самець провела презентацію   виставки нової літератури «Книжковий вернісаж: нові надходження» і наголосила про важливість читання та збагачення духовного світу дитини через книгу.
   З метою  усвідомлення значення мови, як основного засобу спілкування, формування думки, пізнання і патріотичних почуттів було проведено театралізоване свято «Лети, наша мово прекрасна, над світом». Під час якого всі діти стали  активними учасниками, мали можливість  удосконалити свої знання про розділові знаки та відгадували загадки. Юні актори гуртка ляльки і книги «Ромашка» показали виставу «Урок рідної мови у Лісовій школі».