неділю, 30 листопада 2014 р.

посвята в читачі







Завідуюча бібліотекою – філією смт Рокині Ніна Самець і бібліотекар шкільної бібліотеки Рокинівського навчально – виховного комплексу Зіна Глушко провели   надзвичайно цікавий і пізнавальний захід – посвята у читачі першокласників Рокинівського навчально – виховного комплексу.
Юних читачів привітали члени гуртка ляльки і книги «Ромашка».







 Для першокласників гуртківці показали пізнавальну лялькову виставу «Колобок іде до школи», а також продемонстрували сучасну інтерпретацію казки «Гришині книжки». Казкові герої продемонстрували, як треба поводитись в бібліотеці, яким має бути ставлення до книги. 



Ніна Самець розповіла дітям про роботу бібліотеки, та гурток ляльки і книги «Ромашка». Задоволенні залишилися усі:  артисти (учні 7-го класу Рокинівського навчально – виховного комплексу), котрі виконують ролі казкових героїв, читачі – початківці, адже були вражені  виставами та книжковим фондом бібліотеки.
Такі заходи мають надзвичайно важливе значення у освітньому і  виховному процесі, адже допомагають учням розкривати і вдосконалювати свої творчі можливості та таланти.


Немає коментарів:

Дописати коментар