пʼятницю, 29 січня 2016 р.

«У годину сувору і грізну, дорослими стали вони»



В навчально – виховному комплексі  селища Рокині проведена  історична година  памяті  « В годину сувору і грізну, дорослими стали вони», присвячена Дню памяті  Героїв Крут. В масштабах всесвітньої історії ця  битва  зовсім невеличка. Вона не є зразком військового мистецтва, вона є  символом  нескореного духу нашої нації.
Ведучі:  завідувач бібліотекою селища  Ніна Самець, учні 10 класу  Сергій Матвійчук  та Діана Качмарик  розповіли  про  хід подій та причини трагедії під Крутами. Їх розповідь супроводжували слайд  покази підготовлені вчителем історії Валентиною Сергієнко. Заступник директора  по виховній роботі Ілона Приймачук наголосила учням, що подвиг українських юнаків навічно залишиться в історії як символ національної честі, тому  що коли постала потреба, вони – студенти, курсанти, школярі без вагань віддали своє молоде життя в ім’я волі свого народу.
Хвилиною мовчання вшанували  всіх полеглих за волю і незалежність України. Вони полягли, щоб ми сьогодні жили у вільній і незалежній Українській державі.






Немає коментарів:

Дописати коментар