пʼятницю, 2 червня 2017 р.

діти - наше майбутнє


    У перший день літа ми традиційно відзначаємо Міжнародний день захисту дітей, одне із найдавніших міжнародних свят. З нагоди  свята  в бібліотеці селища відбувся юридичний калейдоскоп «Світ твоїх прав та обов’язків».  Під час заходу   завідувач бібліотеки Ніна Самець розповіла присутнім про історію свята, діти змагалися в різноманітних конкурсах, відгадували загадки, демонстрували спритність . 
     Багато веселого дитячого сміху, посмішок, радості  було на майданчику
біля Caldo market. Директор  магазину Олександр Рудь організував для дітей водяний пейнбол, розваги на батуті, парад мильних бульбашок, конкурс «Малюнок на асфальті», міні футбол. Свято тривало цілий день, а на завершення спеціальний гість DJ Famous провів для молоді дискотеку.
  Перемогу в  конкурсу «Малюнок  на асфальті» серед молодших класів отримали учні 1-го та 3-го класу Рокинівського НВК, серед старших  класів перемогли учні 6-го класу та,  гості свята «Барвінчата» (клубу села Сирники).   Солодким подарунком для всіх учасників і переможців було найкраще  моризо від відомих виробників «Лімо», «Ласка», «Рудь»
   Любові і уваги до дітей ніколи не буває забагато. Дитинство має бути щасливим. Зігріваймо теплом і ласкою кожне дитяче серце.










Немає коментарів:

Дописати коментар