четвер, 29 березня 2018 р.











Всеукраїнський тиждень дитячого читання – це свято, яке щороку проходить наприкінці березня у бібліотеках для дітей і про нього  знають усі цінителі та шанувальники книги.
З 19 по 23 березня такий тиждень пройшов і в бібліотеках селища Рокині, який організували та провели завідувач бібліотеки селища Ніна Самець та  бібліотекар Рокинівського навчально-виховного комплексу Зіна Глушко.  Головною метою Тижня дитячого читання під гаслом «Книги – це класно, читати – це круто!», було залучення маленьких жителів селища до читання, підвищення рівня їх читацької активності та організація їх змістовного дозвілля. Тиждень видався цікавим та насиченим: діти із задоволенням приймали участь у різноманітних вікторинах, конкурсах, іграх, перетворювались на акторів театру, брали участь у майстер-класі.
Розпочався тиждень із театралізованого свята «Книга – міст у світ знань». На ньому у дружнє коло читачів прийняли учнів 1 класу. Цього дня кожен першокласник урочисто отримав Посвідчення читача. Музичний подарунок юним читачам зробили учні Княгининівської школи мистецтв. Під керівництвом вчителя Тамари Кашуби, вони виконали  пісню «Ми йдемо в бібліотеку».
У жвавій та цікавій атмосфері пройшла гра брейн-ринг «Ерудит» серед учнів 5-7 класів. Молодші користувачі бібліотеки взяли участь у конкурсі малюнка «Казки, приказки, прислів’я: мальовничі фантазії». Родзинкою Тижня у селищній бібліотеці була акція «Бібліо-крос», в ході якої кожний п’ятий відвідувач отримав подарунок. А з яким захопленням юні читачі прийняли участь у майстер-класі «Квіткове розмаїття», де навчалися виготовляти квіти із атласної стрічки.
Цей тиждень був надзвичайно яскравим і неймовірно захоплюючим. Він приніс дітям багато позитивних вражень, додав знань, а бібліотеці – нових користувачів!


Немає коментарів:

Дописати коментар