пʼятницю, 24 серпня 2018 р.











В бібліотеці селища Рокині відбувся захід, приурочений Дню Незалежності нашої держави, під символічною назвою "Ми - діти твої, Україно". Організувала національно-патріотичну годину до Дня Незалежності України та Дня державного Прапора завідувач бібліотеки Ніна Самець.

Патріотичний захід складався з трьох частин. Так, під час урочистої частини говорили про Україну, про її географічне та соціально-економічне становище. Діти розповіли про символи нашої держави. З особливим трепетом вустами дітей звучав Гімн України. Спів розливався тихо та спокійно. Цікаво те, що жодна дитина не мовчала, а це підтверджує їхні знання, їхню любов і повагу до своєї держави. Безпосередньо та щиро дітки дарували вірші Україні. Усіх присутніх зі святом привітала в. о. старости Леся Яцушек, та депутат сільської ради Віта Ковальчук. Друга частина свята пройшла рухливо і весело. Всі учасники прикрасили синьо-живтими стрічками дерево, задумуючи бажання для нашої молодої неньки-України.
У завершуючій частини діти власними руками створили Прапор України під керівництвом художниці Ольги Самець.
Залишивши відбитки своїх долонь на білому полотні, дітки увіковічнили свою жовто-блакитну любов до Батьківщини, до землі, де народилися і живуть, де живуть батьки, де жили наші предки. На кінець, юних учасників заходу пригостили солодкими смаколиками.
Любімо Україну, цінуймо і поважаймо один одного! Бо ми є країна, ми є держава, ми є народ!

Немає коментарів:

Дописати коментар